Az egészség olcsóbb a betegségnél!

top5.jpg

Adatkezelési tájékoztató

A Munkavállaló Országos Szolgáltató Szociális Szövetkezet (továbbiakban: Adatkezelő),
A CXII.tv.előírásainak betartásával, online piacszervezési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált vásárlók (továbbiakban Felhasználó), személyes adatait, kizárólag tájékoztatások céljából. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezeléscéljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

 

Oldal: BIOtermekek.shop

Az adatkezelő címe: 3397 Maklár, Béke utca 1/A​

Az adatkezelő elérhetősége: telefon: + 36 30 364 5300

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a)

Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Felhasználó feliratkozásnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes

adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: Hírlevélre feliratkozók.

A kezelt adatok köre: a feliratkozott felhasználók által a regisztráció során megadott a adatok: Név és email cím

Az adatgyűjtés célja: hírlevél küldés (akciók, hasznos információk stb.)

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

- A Munkavállaló Országos Szolgáltató Szociális Szövetkezet és munkatársai.

Az Adatkezelő a számára megadott adatokat nem ellenőrzi, azok eredetiségéért kizárólag az azokat megadó személy felel. Abban az

esetben is a Felhasználót terheli a felelősség, ha email fiókjához más személy is hozzáfér, és a nevében kommunikál. Ekkor a Felhasználójé az anyagi felelősség is.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a Felhasználó kérésére törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél

  • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
  • személyes adatainak helyesbítését,
  • személyes adatainak törlését vagy zárolását.
Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő eljárásával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság

Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

© 2018 Vásárló Akadémia. All Rights Reserved.